SSVN: Jeugd


Algemene informatie

Ben jij 6 jaar of ouder en lijkt skeeleren en/of 
schaatsen je heel erg leuk? Wil jij goed en veilig leren skeeleren en/of schaatsen, gewoon lekker voor de lol, tochten rijden of fanatiek in een wedstrijd? Dan kun je bij de SSVN terecht!
 
In de zomer kun je bij ons komen skeeleren op onze eigen skeelerbaan. Ook kun je dan droogtraining volgen. In het winterseizoen trainen we op de ijsbaan en als het kan natuurlijk op natuurijs!
 
In de trainingen leren we je eerst de basis, bijvoorbeeld: goed en veilig remmen, een goede schaats- en skeelerhouding en hoe je veilig obstakels passeert. Snelheid komt vanzelf!
Verder kun je onder begeleiding meedoen aan toertochten. Als je het leuk vindt, kun je ook meedoen aan clubwedstrijden en (als je echt fanatiek bent) aan regionale wedstrijden. Verder organiseren we  jaarlijks ook een aantal andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld een zeskamp of een nightskate.
 
Wil je meer weten over schaats- of skeelertrainingen of wil je een keertje komen kijken? Dan ben je  natuurlijk van harte welkom! Neem dan contact op met onze jeugdcommissie via jc@ssvn.nl 
Jeugd Verslagen

Geen items gevonden.Activiteiten overzicht komende 30 dagen

Er zijn geen opkomende activiteiten.

Training overzicht komende 30 dagen

Er zijn geen opkomende activiteiten.
Contact

Jeugd Commissie jc@ssvn.nl

Jeugd Trainers