Archief: 05/07/2012
Geplaatst door: Alex Blom op: 05/07/2012
Aantal keer bekeken: 4740×


Hallo allemaal,

Aankomende zaterdag is het al zover! Dan gaan we een leuk feestje bouwen!Precies! Als je je NIET hebt afgemeld, rekenen we er op dat je komt!

Maar wat gaat er nu gebeuren.Het is de bedoeling dat elke groep vanaf een punt vertrekt om 14.30 uur met je skeelers, je bescherming en clubkleding aan.
De vertrekpunten zijn:
* Groep van meester Harm: rotonde Berencamperweg bij Camping Hulckesteijn
* Groep van juf Geralde: onder de brug Slingerweg/Erkermederweg
* Groep van juf Eline: Laaksestrand aan het eind van de Wielseweg. Start bij Laaksehoek, fietspad langs het water
* Groep van meester Dirk: verzamelen bij kruising Eemmeerdijk/Eemmeerpad (ingang Eemhof). Start kruising Laaksehoek/Eemmeerdijk
* Groep van meester Evert: Gooimeerdijk/Laaksehoek

(tip: eerst googlen voor de route of anders een routeplanner of even vragen aan iemand.)

Je mag wat drinken en eten meenemen maar het hoeft niet. De tassen met schoenen en zo kunnen trouwens achter in een auto die als bezemwagen achter de groep gaat rijden. Iedere groep heeft een bezemwagen..Als je geen vervoer hebt of je ouders moeten kinderen op twee plekken tegelijk brengen..dat is vast wel onderling te regelen. Je ouders kunnen dit bijvoorbeeld vragen aan een ouder tijdens een skeelertraining.Er is van te voren wel iemand van de vereniging aanwezig op de plekken, dus je ouders kunnen ook eerst de ene wegbrengen en dan de ander. De vertrekpunten liggen namelijk op dezelfde route.

Elke groep vertrekt dus om 14.30 uur van verschillende plekken om tegelijkertijd bij het eindpunt (bij juf Geralde, Korte Holk 4) aan te komen rond 15.45 uur.

Bij het eindpunt gaan we eerst drinken met wat lekkers er bij en dan.gaan we nog wat leuks doen op het platteland..Als we daarmee klaar zijn, sluiten we het feestje af met lekker eten.Het feestje is afgelopen rond 17.45 uur en dan kunnen jullie weer worden opgehaald bij het eindpunt (juf Geralde Korte Holk 4).

We hopen dat jullie zo genoeg weten en allemaal komen!!!!

Groetjes Jeugdcommissie en Activiteitencommissie