Archief: Sportieve afsluiting 2018
Geplaatst door: Alfons Stortelder op: 18/12/2018
Aantal keer bekeken: 910×


Schaatsen op IJsbaan Twente

Ook dit jaar is er weer het jeugdschaatskamp in Enschedé. Het lijkt ons ontzettend gezellig om dit schaatskamp op zaterdag 29 december af te sluiten door met alle leden van de vereniging, maar ook ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes te gaan schaatsen op IJsbaan Twente in Enschedé!

Let op: voor alle jeugdleden vervalt op zaterdag 29 december de reguliere training in Dronten. Natuurlijk staat het jullie vrij om ‘s ochtends op eigen gelegenheid te gaan schaatsen. Hiervoor hoef je geen extra entreekosten te betalen, je kunt gewoon met je baankaart naar binnen.

Vervoer
Uiteraard is er gelegenheid om te carpoolen. We vertrekken om uiterlijk 11:30 uur van de parkeerplaats bij de skeelerbaan in Nijkerk.

Kosten en entree
Om 12.45 uur verzamelen we bij de ingang van de ijsbaan in Enschedé en gaan dan gezamenlijk naar binnen. Voor leden wordt de toegang betaald door de verenging. Niet-leden betalen de toegang (met groepskorting). De entree bedraagt €5,- voor zowel volwassenen als voor kinderen. Dit graag op 29 december contant en zoveel mogelijk gepast betalen aan Fons Stortelder.

Namens de JC en TC, Fons Stortelder