Archief: Nieuwsbrief Jeugd 22/04/2016
Geplaatst door: Marjan Voortman op: 22/04/2016
Aantal keer bekeken: 2552×


Hallo allemaal,

 

Vanwege alle extra activiteiten deze periode hierbij een extra nieuwsbrief, met daarin de volgende onderwerpen:

  • Foto’s toertocht 20 april
  • Uitnodiging Veluwe Valleitocht
  • Onderlinge wedstrijd en droogtraining 25 april
  • Droogtraining 2 mei

 

Foto’s toertocht 20 april

Wat een mooi gezicht, al die skeelerende SSVN-jeugd bij de toertocht van afgelopen woensdag! Voor sommigen was het best behoorlijk bikkelen zo’n toertocht zo vroeg in het seizoen, maar wat hebben jullie hebben het goed volgehouden! We hebben de eerste foto’s alvast voor jullie online gezet (met dank aan Leo van de Brink). Zodra we foto’s ontvangen van andere ouders zullen we ze er uiteraard bij plaatsen. Je kunt ze bekijken via de volgende link:

https://goo.gl/photos/LAR8GWXAnYH5cLKA6

Hierbij willen we de toertochtleiders Jan, Gerrit en Wouter hartelijk danken voor de begeleiding en het uitzetten van de routes. Trainers en hulpouders voor de begeleiding op skeelers en de fiets en de achterwacht op de baan. En alle andere ouders voor de enthousiaste ontvangst bij terugkomst op de baan.

Vond je het leuk om een toertocht te rijden? Meld je dan snel aan voor één van de toertochten die we binnenkort organiseren: de dauwtraptocht op 5 mei of de Veluwe Valleitocht op 21 mei. Informatie over de Veluwe Valleitocht vind je hieronder en over de dauwtraptocht op de website via de volgende link:

http://www.ssvn.nl/index.php?Pagina=Artikel&ItemID=315

 

Uitnodiging Veluwe Valleitocht.

Op zaterdag 21 mei wordt door de Edese IJsvereniging de Veluwe Valleitocht georganiseerd.Dit is een toertocht waar wij als SSVN aan mee willen doen, met de kidstocht (5km, groep 1 en 2) en de 15km (groep 3, 4 en 5). De 5km start om 11.00 uur,  de 15km starttijd is tussen 09.00 – 12.30 uur (definitieve starttijd wordt nog bekend gemaakt).

Kosten zijn als volgt:

  • Kinderen: €4,50
  • Volwassenen: €7.50 

Dit is inclusief versnapering en drinken onderweg en een herinnering aan de tocht

Adres:

Edese IJsvereniging (Sportpark Peppelensteeg)
Langekampweg 6
6715AV Ede

Vervoer: carpoolen vanaf sporthal Watergoor of op eigen gelegenheid.

Aanmelden:
De  JC wil graag weten  wie er aan de tocht  zou willen meedoen, zodat de we begeleiding, carpoolen, begeleiding op de fiets etc kunnen regelen. Wil je mee? Meld je dan uiterlijk 14 mei aan via JC@SSVN.nl

Graag in de mail aangeven:

  • je voor- en achternaam
  • in welke skeelergroep je zit
  • of je ouders willen carpoolen ja/nee (hoeveel personen er in de auto kunnen meerijden) of dat je op eigen gelegenheid komt
  • of je ouders  willen meefietsen.

 

Onderlinge wedstrijd en droogtraining 25 april

Aanstaande maandag 25 april zal de eerste onderlinge wedstrijd met ’t Griezeveen en de Edese IJsvereniging worden verreden in Barneveld, op het terrein van de Intratuin. Nu zien de voorspellingen voor deze dag er op dit moment slecht uit. Houd daarom de website en je mail in de gaten.

Mocht de onderlinge wedstrijd worden afgelast, dan kan het zijn dat de droogtraining van meester Jarno toch doorgaat. Ook dit zal in de mail en op de website worden vermeld.

 

Droogtraining 2 mei

Vanwege het grote aantal aanmeldingen voor het skeelerkamp, zal de droogtraining van meester Jarno op maandagavond 2 mei komen te vervallen.

 

Tot zover het laatste nieuws. Mocht je vragen hebben, stel ze dan gerust via  jc@ssvn.nl

 

De Jeugdcommissie

Geralde van de Bunt
Peter de Groot
Daniël Kamphuis
Femke Verbrugge
Marjan Voortman