Archief: Uitnodiging skeelerkamp
Geplaatst door: Marjan Voortman op: 13/03/2016
Aantal keer bekeken: 3146×


Hallo allemaal, 

Het schaatsseizoen zit erop en het skeelerseizoen gaat weer starten. Achter de schermen zijn we al druk bezig met de organisatie van de activiteiten. Dit jaar gaan we voor het eerst een skeelerkamp organiseren en jij mag mee!!

Wie, wat, waar?

Het skeelerkamp zal plaatsvinden in Soest, vlakbij de Soesterduinen op maandag 2 en dinsdag 3 mei. We gaan daar skeeleren, droogtrainen en de oudste jeugdleden (10-16 jaar) overnachten in een scoutinggebouw. De kinderen tot 10 jaar zijn overdag van harte welkom om mee te trainen en slapen ‘s avonds thuis. Het is een trainingskamp, dus zal er worden getraind in verschillende groepen met verschillende trainers. Maar natuurlijk is er naast de trainingen ook tijd voor een gezellige avond en plezier met elkaar. Meer informatie over het programma en wat er mee moet volgt later.

Lijkt dit je wat? Dan ben je van harte welkom om in de meivakantie met ons mee te gaan richting Soest!

 

Kosten

Dit jaar kunnen we dit kamp organiseren met een kleine eigen bijdrage omdat we hiervoor de opbrengst van de Grote Clubactie gebruiken.

De eigen bijdrage is als volgt:

  • €15,- voor kinderen van  10-16 jaar die blijven overnachten.
  • €5,- per dag voor kinderen tot 10 jaar (die 's avonds naar huis gaan).
    Kinderen tot 10 jaar zijn zowel op 2 als 3 mei welkom en kunnen er ook voor kiezen om alleen één van de twee dagen te komen.

Aanmelden 

Opgeven kan door uiterlijk 11 april een mailtje te sturen naar jc@ssvn.nl.

Graag in de mail je naam en je leeftijd vermelden en of je ouders in de gelegenheid zouden zijn om ons te brengen of halen.
Kinderen tot 10 jaar graag ook in de mail aangeven of je op 2 of 3 mei aanwezig bent, of dat je allebei de dagen komt. 

Voor de organisatie van dit kamp hebben we hulp nodig van ouders, o.a. bij het koken van maaltijden, begeleiden van toertochten (ook zonder skeelers!) en dergelijke. Mochten je ouders willen helpen, dan het verzoek om in de mail aan te geven welk dagdeel zij beschikbaar zijn: 

Ik kan helpen op:
2 mei middag  / avond
3 mei ochtend / middag / avond

 

We horen graag van jullie!


Groetjes, de skeelerkampcommissie