Archief: Uitnodiging open training en elfstedentocht
Geplaatst door: Marjan Voortman op: 09/01/2016
Aantal keer bekeken: 2889×


Beste jeugdschaatsers,

Hierbij twee uitnodigingen: eentje voor de open training op 23 januari en eentje voor de Jeugd Elfstedentocht op 30 januari. Vandaag zijn er op de training ook uitnodigingen uitgedeeld, maar misschien heb je hem nog niet ontvangen. Natuurlijk zijn jullie van harte welkom bij beide activiteiten!

 

Open training

Altijd al aan je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, vader, moeder, opa of oma, klasgenootjes…… willen laten ervaren hoe leuk een training is van de SSVN-trainers? Of misschien skeeler je bij de SSVN en wil je zelf wel eens een schaatstraining proberen? Grijp dan nu je kans!!!!

Op zaterdag 23 januari bieden wij je de mogelijkheid om iemand mee te laten doen met een training. Natuurlijk zullen de trainers de training extra uitdagend maken, en wie weet ontdekken we wel een paar toptalenten in de dop wink.

De belangrijkste gegevens:

Waar: Leisure World, Dronten (contactgegevens: http://www.leisureworld.nl/schaatsen/route-contact/)
Wanneer: zaterdag 23 januari, van 9.45-11.00 uur
Kosten: normaal toegangstarief, contant betalen voor aanvang van de training (http://www.leisureworld.nl/schaatsen/openingstijden-tarieven/)
Voor wie: ouders, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, opa’s, oma’s, klasgenootjes...
Vooraf aanmelden via: jc@ssvn.nl
Uiterlijke aanmelddatum: 14 januari

Natuurlijk gaan we er van uit dat jullie allemaal iemand weten die deze uitdaging aandurft !!!!

Groetjes van de JC,

Geralde, Marjan, Bea, Daniël en Peter

 


 

Jeugd Elfstedentocht

Het lijkt ons een leuk idee om met de jeugd van de SSVN mee te doen aan de Jeugd Elfstedentocht op de Vechtsebanen (Mississippidreef 151, 3565 CE) in Utrecht. Dit is  op zaterdag 30 januari. Wij verzamelen dan om kwart voor drie op de parkeerplaats bij sporthal Watergoor in Nijkerk. Om ongeveer drie uur vertrekken wij dan naar Utrecht waar wij om vier uur zullen gaan starten.

Wij beginnen dan in het “donker” en het is zelfs een beetje mistig! Het is de bedoeling dat wij elf steden langs gaan om onze stempelkaart vol te krijgen. Wij schaatsen onder bruggetjes door, gaan af en toe een stukje klunen en we moeten goed uitkijken dat we niet een wak in schaatsenwink. Onderweg kan je ook nog geschminkt worden, zo’n schaafplek staat best wel stoer!

De kosten voor dit leuke uitje zijn € 7,- per persoon, consumptie inbegrepen. Toeschouwers kunnen gratis mee naar binnen. Na afloop krijgt iedereen een elfstedenkruisje.

Lijkt het je ook leuk om mee te gaan?  Vul dan onderstaand strookje in en lever deze samen met het entreegeld uiterlijk 23 januari in bij Janine Meinten (moeder van Demi en Levi). Dan weet ik hoeveel auto’s en begeleiding er geregeld moet gaan worden.

Mijn volgende vraag is dan of er ouders bereid zijn om naar de ijsbaan in Utrecht te rijden of om een groepje jeugd op de ijsbaan te begeleiden (op de schaats). Als er nog vragen zijn hoor ik dat graag. Natuurlijk mag je mij ook even mailen via ac@ssvn.nl.

Groetjes Janine Meinten

Activiteiten Commissie.

 


Jeugdelfstedentocht 30 januari, Vechtse banen in Utrecht

Ja, ik ga ook mee!

 

Naam:…………………………………………………………………………………………….

Carpoolauto:  Ja/Nee

Mijn  vader/moeder  wil  wel/niet  een groepje begeleiden