Archief: Wijziging trainingstrijd zaterdagmorgen!
Geplaatst door: Marjan Voortman op: 11/09/2015
Aantal keer bekeken: 4629×


Beste (ouders van)jeugdleden,

Voor het jeugdschaatsen op zaterdagmorgen hebben zich nu 20 jeugdleden opgegeven. Er is overleg geweest met Leisure World in Dronten. Op zaterdagmorgen zijn wij de enige vereniging die gebruik maakt van het trainingsuur. Leisure World heeft aangegeven dat zij voor 20 kinderen de baan niet rendabel een uur eerder kunnen openstellen en een keer extra kunnen dweilen.

Dat betekent dat onze jeugd zal gaan schaatsen op het recreantenuur op zaterdagmorgen van 9.45 uur tot 10.55 uur. De eerste training is op zaterdag 26 september.

Op de ijsbaan is het op zaterdagmorgen (gelukkig) niet zo druk en we verwachten dan ook dat we onze jeugdleden nog steeds kwalitatief goede faciliteiten en trainingen zullen kunnen aanbieden.

Het verschuiven van de jeugdtraining naar het recreantenuur heeft een aantal gevolgen. Zo zal de carpoolgroep nu om 8.30 uur vertrekken vanaf de parkeerplaats bij de skeelerbaan. Naar verwachting zijn we dan tussen 12.00 en 12.15 uur terug.

Een ander gevolg isdat het nu ook mogelijk wordt om als ouder zelf te schaatsen tijdens de training van uw kind. U hoeft dan geen baankaart aan te schaffen, maar u kunt op de ijsbaan terecht tegen betaling van reguliere toegangsprijzen (9,50 voor een dagdeel of 7,95 per dagdeel in geval van aanschaf van een tienrittenkaart).

Uiteraard vinden wij het vervelend dat we de trainingstijden in dit late stadium nog moeten aanpassen. We kunnen ons ook voorstellen dat deze wijziging gevolgen voor u heeft, zoals:

  • U heeft uw kind niet opgegeven voor het schaatsen en uw kind wil nu toch nog graag mee schaatsen;
  • U wilt alsnog deelnemen aan het carpoolschema;
  • De wijziging van trainingstijden levert problemen voor u op.

Neemt u dan gerust contact met ons op via jc@ssvn.nl of spreekt u ons even aan langs de baan.

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie SSVN,

Geralde van de Bunt,
Peter de Groot,
Danil Kamphuis,
Bea van de Put,
Marjan Voortman