Archief: Nieuwsbrief Jeugd 02/07/2015
Geplaatst door: Marjan Voortman op: 02/07/2015
Aantal keer bekeken: 3643×


Hallo SSVN-jeugd!

Inmiddels is het bijna zomervakantie. Nog anderhalve week en dan is het zover! Tijdens de zomervakantie kan er nog getraind worden. In deze nieuwsbrief vind je alle informatie over het zomerrooster en de volgende onderwerpen:

  • Mijnten Inline Cup Nijkerk afgelast!
  • Verkoop schaatskleding, 8 en 15 juli
  • Onderlinge wedstrijd, 6 juli
  • Zomerrooster
  • Openingsfeest clubhuis, 22 augustus
  • Toertocht voor de jeugd, 28 augustus
  • Grote clubactie
  • Kalender

Mijnten inline cup Nijkerk afgelast!

Na veel overleg en overwegingen heeft het SSVN-bestuur het besluit genomen dat het niet verantwoord is om het volledige Mijnten Inline Cupprogramma (van 9.30 tot 18.00 uur) door te laten gaan. Vanuit diverse richtingen is duidelijk aangegeven dat dit een gezondheidsrisico vormt voor rijders, publiek en vrijwilligers. Een risico dat het bestuur niet willen nemen.

In overleg met de MIC-organisatie is nog nagedacht over de mogelijkheid om alleen een ochtendprogramma te organiseren. Gezien de voorbereiding en organisatie die hierbij komt kijken is in gezamenlijk overleg besloten om hier van af te zien.

Kortom: de Mijnten Inline Cup van 4 juli in Nijkerk is hiermee van de baan. Uiteraard vindt het bestuur dit ontzettend jammer, zeker ook gezien alle uren voorbereiding die hier door vrijwilligers al in is gestoken. Bij deze dan ook hartelijk dank aan deze vrijwilligers voor hun inzet en alle aangeboden hulp. We hopen dat we volgend jaar weer een beroep op jullie mogen doen!

Verkoop schaatskleding

Tot nu toe konden jeugdleden van de SSVN schaats- en skeelerkleding huren die in beheer was van de vereniging. Hiervoor werd een eenmalige borgsom gevraagd van 10,- voor het gebruik van zowel skeeler- als schaatskleding. Zoals aangekondigd in het huidige beleidsplan, heeft het bestuur besloten dat zij de verhuur en het in eigen beheer houden van jeugdkleding wil afbouwen, te beginnen met de schaatskleding.

Dit betekent dat u voor uw kind zelf schaatsclubkleding aan zult moeten schaffen. Hiervoor zijn een aantal opties:

  1. U kiest voor aanschaf van de bestaande huurkleding De bestaande voorraad schaatskleding zal tegen gereduceerde prijzen worden verkocht aan jeugdleden. Verkoop zal plaatsvinden op 8 en 15 juli, tijdens de reguliere trainingen. De prijzen zijn als volgt: Schaatsbroek: 15,- Schaatstrui: 5,- Hiervoor geldt echter: op = op! Mocht er na 15 juli nog kleding over zijn, dan zal deze tegen dezelfde tarieven verkocht worden via clubkleding@ssvn.nl
  2. U kiest voor aanschaf van nieuwe clubkleding U kunt ook kiezen voor de aanschaf van nieuwe schaatskleding. Tijdens de trainingen op 8 en 15 juli zullen bestelformulieren klaar liggen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om tijdens de trainingen te komen bestellen, dan kunt u gebruik maken van het bestelformulier op de site. Informatie over prijzen en bestelwijze vindt u via http://www.ssvn.nl/index.php?Pagina=Clubkleding Houd u er rekening mee dat de levertijd van jeugdclubkleding 6 tot 8 weken bedraagt en dat daar i.v.m. de zomervakantie nog 3 weken levertijd bij kan komen. Bestel deze kleding dus zo snel mogelijk, uiterlijk 15 juli!

Voorafgaand en na afloop van de trainingen is er gelegenheid tot passen van de kleding, zowel van de tweedehands als van de nieuwe clubkleding. Wil je de kleding voorafgaand aan je training passen, kom dan ruim op tijd, zodat je ook op tijd met je training kunt beginnen!

Ook de voorraad skeelerkleding zal op termijn worden verkocht. Hierover ontvangt u later meer informatie. Uiteraard zult u de vooruitbetaalde borgsom terug krijgen. Deze zal worden verrekend met de aanschaf van de clubkleding.

Zomerrooster

Tijdens de zomervakantie zullen de skeeler- en droogtrainingen zo veel mogelijk door gaan. Er is ook een korte vakantieperiode waarin helemaal niet getraind zal worden. Het zomerrooster vind je hieronder. Mocht je in de vakantie niet komen trainen, wil je dit dan melden bij je trainer? Op deze manier staat je trainer niet voor niets op de baan. De mailadressen vind je op de site via http://www.ssvn.nl/index.php?Pagina=Jeugd of op de eerste pagina van de Klapper.

Week

Droogtraining (maandag)

Basistraining (woensdag)

Wedstrijdtraining (vrijdag)

29

Training gaat door

Training gaat door

Training gaat door

30

Training gaat door

Training gaat door

Training gaat door

31

Training vervalt

Training vervalt

Training vervalt

32

Training vervalt

Training vervalt

Training vervalt

33

Training vervalt

Training vervalt

Training gaat door

34

Training vervalt

Training gaat door

Training gaat door

Vanaf week 35 zullen de trainingen weer volgens het normale trainingsrooster verlopen.

Onderlinge wedstrijd

Op maandag 6 juli wordt de vierde onderlinge wedstrijd met collega-verenigingen t Grieze Veen en de Edese IJsvereniging verreden. Deze keer vindt de wedstrijd plaats in Barneveld op het terrein van de Intratuin. Alle jeugdleden zijn weer van harte welkom!
Om mee te rijden in deze wedstrijden heb je geen wedstrijdlicentie nodig. Er zijn ook geen kosten aan verbonden. Je hoeft je alleen in je skeelerkleding op tijd te melden bij de wedstrijdleiding. Heb je nog geen wedstrijdnummer omdat je voor het eerst mee rijdt? Geen enkel probleem, dan krijg je die van ons.
Alle wedstrijden starten om 18.30 uur. Als je wilt meerijden, zorg dan dat je op tijd op de baan aanwezig bent. Houd er rekening mee dat je voldoende tijd hebt om je skeelers aan te trekken en je wedstrijdnummer te laten registreren.

Openingsfeest clubhuis

Inmiddels heb je een uitnodiging gehad voor de feestelijke opening van het clubhuis op 22 augustus. Heb je de uitnodiging gemist, zoek hem dan even terug op de site, via:

http://www.ssvn.nl/index.php?Pagina=Artikel&ItemID=280

Kom jij ook naar dit feest? Gezellig! Meld je dan aan via ac@ssvn.nl , uiterlijk 15 augustus. Voor leden van de SSVN zijn er geen kosten verbonden aan dit feest. Overige feestgangers wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd, die gedoneerd kan worden in de fooienpot op het feest.

Natuurlijk hopen wij jullie op 22 augustus allemaal te zien!

Toertocht voor de jeugd

Op vrijdag 28 augustus is de laatste toertocht op vrijdagavond. Wil je mee, reserveer deze datum dan in je agenda! De laatste keer was het erg gezellig; na afloop werd er zelfs nog even gehockeyd!
Alle kinderen die trainen in groep 3, 4 en 5 zijn hiervoor uitgenodigd. Als je in groep 2 skeelert en je hebt van je juf te horen gekregen dat je al goed genoeg kunt remmen, mag je deze keer ook mee!
We starten op de skeelerbaan. De starttijd is 19.00 uur en om 20.00 uur zijn we terug. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, zorg gewoon dat je op tijd op de baan bent. Houd rekening met omkleden, want om 19.00 uur willen we graag wegrijden. Als we terug komen drinken we nog even wat met elkaar.

Grote clubactie

Dit jaar zullen we voor het eerst meedoen aan de grote clubactie. Vanaf 19 september zal gestart worden met de verkoop van loten. In een volgende nieuwsbrief meer informatie over deze actie.

Kalender

Za 4 juli: MIC Nijkerk afgelast!
Ma 6 juli:
4de onderlinge wedstrijd, Barneveld
Za 11 juli: MIC Utrecht (marathon)
Za 11 juli tot en met za 22 augustus: zomerrooster
Wo 22 juli: MIC, Achterveld (marathon)
Za 22 aug: opening clubhuis
Vr 28 aug: 4de toertocht jeugd

Tijdens de zomervakantie zullen er geen nieuwsbrieven verschijnen; ook de JC-leden vieren dan vakantie! Uiteraard kun je ons wel gewoon mailen, maar een antwoord kan soms iets langer op zich laten wachten.

Tot zover alle nieuwtjes. Heel veel skeelerplezier tijdens de trainingen, de wedstrijden of het laatste toertochtje en natuurlijk een heel fijne zomervakantie!

Sportieve groet,

De Jeugdcommissie,

Geralde van de Bunt,
Peter de Groot,
Danil Kamphuis,
Bea van de Put,
Marjan Voortman