Archief: Uitnodiging Tour de Force
Geplaatst door: Marjan Voortman op: 25/05/2015
Aantal keer bekeken: 3779×


Tour de Force

Op zaterdag 13 juni wordt door schaats- en skeelervereniging t Grieze Veen de Tour de Force georganiseerd. Dit is een toertocht met verschillende afstanden, waar we met zo veel mogelijk jeugdleden van de SSVN aan mee willen doen. Voor de kinderen die al wat langer lid zijn: dit was de toertocht waar vorig jaar de muziekbuggy ook mee reed! Supergezellig, skeeleren met muziek! Het is nog niet helemaal zeker of de muziekbuggy dit jaar weer mee gaat, maar waarschijnlijk wel.
Jij komt toch ook?

Programma

9.30 uur: verzamelen en inschrijven voor de toertochten
10.00 uur: vertrek kidstoertocht en vertrek 30 km
11.30 uur: aankomst kidstoertocht
12.30-13.00 uur: aankomst 30 km

Let op: als het regent gaat de toertocht niet door. We zullen dit op 13 juni rond 8.30 uur via de mail en de website melden. Mocht je twijfelen, kijk dan voor je vertrekt nog even in je mailbox en op de website.

Jongste kinderen (trainingsgroepen 1, 2 en 3)

Om 10.00 uur vertrekt de kidstoer vanaf het de Veluwehal in Barneveld voor een tocht van 10 kilometer. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, zodat dat je tijd genoeg hebt om je skeelerspullen aan te trekken en je in te schrijven. Onderweg wordt n keer gepauzeerd en krijg je iets te drinken. Dit is voldoende, ook als het heel erg warm is. Rond 11.30 uur ben je terug bij de Veluwehal.

Oudste kinderen (trainingsgroepen 4 en 5)

Om 10.00 uur vertrekken we vanaf de Veluwehal in Barneveld voor een tocht van 30 kilometer. Dat is best een eind, maar we denken dat jullie dat wel aankunnen! Halverwege zijn twee pauzeerplaatsen waar door de organisatie voor eten en drinken wordt gezorgd. Zelf zullen we nog n of twee keer extra pauzeren. Mocht het een warme dag zijn, neem dan nog iets extras te drinken mee en eventueel iets kleins te eten voor onderweg. Tussen 12.30 en 13.00 uur zullen we weer terug zijn bij de Veluwehal.

NK Skeeleren in Achterveld

Om 14.30 uur begint het NK skeeleren in Achterveld, waar je de professionals in actie kunt zien. Ook kom je natuurlijk onze eigen clubleden aanmoedigen! Onder andere Eline van de Pol, Laura van Ramshorst en Marianne Liefting rijden mee in deze wedstrijd. Jullie zijn allemaal ruimschoots terug om op tijd daar te kunnen zijn. Dus: lekker thuis lunchen en dan snel naar Achterveld voor nog meer skeelerplezier!
Meer informatie over het NK (onder andere het programma en de startlijsten) vind je via:

http://www.schaatsen.nl/kalender-teams/wedstrijden/2015/6/nk-marathon-13-6-2015/

Startlocatie en vervoer

Er wordt gestart vanaf het de Veluwehal in Barneveld:

Veluwehal,
Nieuwe Markt 6
3771 CB, Barneveld

Vriendelijk verzoek om de kinderen zelf te vervoeren naar de startlocatie of onderling afspraken te maken over carpoolen.

Kosten en betalingswijze

Deelnemers aan deze toertocht betalen 5,- per persoon, inclusief daglicentie en herinnering. Verder is er onderweg verzorging (drinken en een versnapering).

Aanmelden

Wil je mee? Hartstikke gezellig! Meld je danuiterlijk donderdag 11 juni aan via jc@ssvn.nl

Geef in je mail ook even aanwelke afstand je rijd.

Meer informatie of vragen?

Meer informatie over deze toertocht is te vinden via:

http://www.griezeveen.nl/pages/136/tour-de-force-2015-dicipline-skeeleren-in-line-skaten/

Mocht je vragen hebben, stel ze dan gerust via jc@ssvn.nl

Graag tot ziens bij de toertocht!

De Jeugdcommissie

Geralde van de Bunt
Peter de Groot
Danil Kamphuis
Bea van de Put
Marjan Voortman