Archief: Nieuwsbrief Jeugd 17/04/2014
Geplaatst door: Marjan Voortman op: 22/04/2015
Aantal keer bekeken: 3599×


Hallo SSVN-jeugd!

 

De kop is eraf: de eerste meters op wieltjes zijn inmiddels afgelegd en de eerste trainingen zijn achter de rug. Het skeelerseizoen is weer in volle gang! Tijd om jullie op de hoogte te brengen van de laatste nieuwtjes:

  • Maandelijkse toertochtjes voor de jeugd
  • Trainingen op Koningsdag, Pinksteren en in de meivakantie
  • Toertocht: Veluwe Valleitocht
  • Wandelen met de schaatsvereniging?
  • Uitslagen en verslagen MIC-wedstrijden
  • Foto’s en uitslagen eerste onderlinge wedstrijd
  • Kalender

 
Maandelijkse toertochtjes voor de jeugd
Elke maand gaan we op een vrijdagavond een toertochtje rijden. Op 24 april is de eerste toertocht. Alle kinderen die trainen in groep 3, 4 en 5 zijn hiervoor uitgenodigd. We starten op de skeelerbaan. De starttijd is 19.00 uur en om 20.00 uur zijn we terug. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden, zorg gewoon dat je op tijd op de baan bent. Houd rekening met omkleden, want om 19.00 uur willen we graag wegrijden. Als we terug komen gaan we gezellig nog even wat met elkaar drinken.
Mocht je twijfelen of het doorgaat, kijk dan voor je vertrekt nog even op de website. In geval van slecht weer zullen we daar op tijd aangeven of de tocht wordt afgelast.
Mocht je deze keer niet mee kunnen en wil je de volgende keer wel graag mee? schrijf dan alvast de volgende vrijdagen in je agenda: 29 mei, 26 juni en 28 augustus.Trainingen op Koningsdag, Pinksteren en in de meivakantie
Op maandag 27 april (Koningsdag) en maandag 25 mei (Tweede Pinksterdag) zullen de droogtrainingen komen te vervallen.
In de meivakantie gaan alle trainingen gewoon door. Mocht je verhinderd zijn om te komen trainen, meld dit dan bij je trainer. Dat vinden ze erg prettig! Je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen. De mailadressen vind je op de website en op de eerste pagina van de Klapper vind je het telefoonnummer van je trainer.


Veluwe Valleitocht
Op 9 mei wordt door de Edese IJsvereniging een toertocht georganiseerd. Hieraan willen we graag meedoen met zoveel mogelijk SSVN-jeugdleden! Deze toertocht is geschikt voor alle kinderen, dus van groep 1 t/m 5. Wil je mee met deze toertocht? Houd 9 mei dan alvast vrij in je agenda! De uitnodiging met meer informatie ontvang je volgende week in je mail.


Wandelen met de schaatsvereniging?
Ja, je leest het goed: we gaan wandelen met de schaatsvereniging! Op zaterdag 30 mei wordt de Veluwe wandeltocht gehouden. Het lijkt ons erg gezellig, en ook behoorlijk sportief wel ;-) om met een groep jeugd mee te doen. Hoe meer hoe beter! Heb jij ook zin in een sportieve en gezellige middag, meld je dan aan bij ac@ssvn.nl. Doe dit alsjeblieft vòòr 15 mei, zodat we weten met hoeveel we zijn. Uiteraard vinden we het ook erg gezellig als er ouders, broertjes en zusjes meelopen. Ook graag even aanmelden. Verdere informatie volgt in mei. Voor vragen kun je terecht bij de Activiteitencommissie (ac@ssvn.nl).


 

Uitslagen en verslagen MIC-wedstrijden
Een aantal van jullie heeft de eerste MIC-wedstrijd ook al weer achter de rug. Wil je zien hoe je trainingsmaatjes presteren in die wedstrijden? Of wil je een verslag lezen van de wedstrijd? Foto’s bekijken? Dat kan allemaal! Via http://www.inlineskatenmiddennederland.nl/ kun je alles terugvinden over deze wedstrijden. Op deze webiste is ook de link naar de Facebookpagina te vinden, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws.

 
Foto’s en uitslagen eerste onderlinge wedstrijd
Inmiddels staan de foto's van de eerste onderlinge wedstrijd online. Dankzij geweldig mooi weer, hulp van de Technische commissie en de Activiteitencommissie en enthousiaste ouders was het een sportieve en gezellige wedstrijd!
We kunnen ons voorstellen dat je verschrikkelijk nieuwsgierig bent naar de uitslagen. Door wat onverwachte hobbels op de digitale snelweg laten de uitslagen van de onderlinge wedstrijd nog even op zich wachten. Houd de website in de gaten, want zodra de uitslagen binnen zijn, zullen ze daar online gezet worden.
De foto’s zijn alvast te vinden via:

https://plus.google.com/u/0/photos/112181757585506384865/albumsb/6138235491827955361?authkey=CNGyha3oqrWOOw (Foto’s eerste onderlinge wedstrijd)

 


Kalender
Za 18 april: MIC-wedstrijd, Amersfoort Wiel (marathon)
Vrij 24 april: toertocht voor jeugd
Za 25 april: MIC-wedstrijd Ede (baan en marathon)
Ma 27 april: geen droogtraining!
Za 9 mei: Veluwe Valleitocht, Ede
Za 9 mei: MIC-wedstrijd, Almere (marathon)
Za 16 mei: MIC-wedstrijd, Gouda (baan en marathon)
Ma 18 mei: tweede onderlinge wedstrijd, Barneveld
Za 23 mei: MIC-wedstrijd, Oudewater (baan)
Ma 25 mei: geen droogtraining!
Vrijdag 29 mei: toertocht voor jeugd
Za 30 mei: Veluwe Wandeltocht
Za 13 juni: NK Skeeleren, Achterveld
Za 13 juni: Tour de Force, Barneveld

 

Dat was ‘m weer voor deze keer! Tot ziens bij de trainingen, de wedstrijden of de toertochtjes. Veel skeelerplezier!

 

De Jeugdcommissie

Geralde van de Bunt,
Peter de Groot,
Daniël Kamphuis,
Bea van de Put,
Marjan Voortman