Archief: Onderlinge wedstrijden
Geplaatst door: Marjan Voortman op: 09/04/2015
Aantal keer bekeken: 3641×


Let op: volgende week woensdag (15 april) is de eerste onderlinge wedstrijd. De training op woensdagavond komt dan te vervallen!

Onderlinge wedstrijden

Ook dit jaar zullen er onderlinge wedstrijden georganiseerd worden. Nieuw dit jaar is dat de wedstrijden niet alleen verreden zullen worden met jeugdleden van t Grieze Veen, maar dat ook jeugdleden van de Edese IJsvereniging zullen deelnemen.

Om mee te rijden in deze wedstrijden heb je geen wedstrijdlicentie nodig. Er zijn ook geen kosten aan verbonden. Je hoeft je alleen in je skeelerkleding op tijd te melden bij de wedstrijdleiding. Je ontvangt dan van ons een wedstrijdnummer dat je het hele seizoen kunt gebruiken. Aan het eind van het seizoen moet je dit nummer wel weer bij de Jeugdcommissie inleveren. Bewaar het dus goed!

Je kunt deelnemen aan alle wedstrijden of er voor kiezen om gewoon eens een keertje te komen kijken of je het leuk vindt. Natuurlijk mag je je ouders, familie en vrienden meenemen om je te komen aanmoedigen. Het is voor jezelf leuk om te zien dat je vooruitgang boekt, omdat je tijden worden bijgehouden. Verder zijn het sportieve wedstrijden, waarbij het op enlangs de baan vooral gezellig is. Meedoen is belangrijker dan winnen.

De onderlinge wedstrijden zijn gepland op de volgende data:

  • Woensdag 15 april, Nijkerk
  • Maandag 18 mei: Barneveld
  • Woensdag 17 juni: Nijkerk
  • Maandag 6 juli: Barneveld

Op deze data zullen de trainingen komen te vervallen. Mocht de wedstrijd worden afgelast vanwege de regen, dan ontvang je hierover tijdig een mailtje. In deze mail wordt ook aangegeven of er eventueel een vervangende (droog)training wordt aangeboden.

In Nijkerk worden de wedstrijden verreden op onze eigen skeelerbaan. In Barneveld worden de wedstijden verreden op de parkeerplaats van de Intratuin Barneveld (Burgemeester Aschofflaan 1, 3772 MV Barneveld)

Alle wedstrijden starten om 18.30 uur. Als je wilt meerijden, zorg dan dat je op tijd op de baan aanwezig bent. Houd er rekening mee dat je voldoende tijd hebt om je skeelers aan te trekken en je wedstrijdnummer te laten registreren.

Graag zien we je bij de wedstrijden en we wensen je alvast veel succes en vooral veel plezier!

De Jeugdcommissie

Geralde van de Bunt
Peter de Groot
Danil Kamphuis
Bea van de Put
Marjan Voortman