Archief: It giet oan!
Geplaatst door: Marjan Voortman op: 02/02/2015
Aantal keer bekeken: 3256×


It giet oan!

Hoewel Koning Winter pas net zijn eerste voorzichtige stapjes in Nederland heeft gezet, kunnen we nu al melden dat de Elfstedentocht dit jaar doorgaat! Natuurlijk willen jullie als doorgewinterde schaatsers hier allemaal aan meedoen. Ook dat hebben we geregeld: er hoeft niet te worden geloot, jullie kunnen allemaal mee en ook familie vrienden en kennissen zijn van harte welkom!


Wat gaan we doen?

Op 28 februari organiseert Leisure World (Zwarte Water 25, 8253 PD, Dronten) een Elfstedentocht. Na betaling van de entree, ontvang je een stempelkaart waarop je elke ronde die je schaatst kunt laten afstempelen. Een volle stempelkaart kun je inleveren en daar ontvang je een leuk aandenken voor.
Let op: de schaatstraining voor de jeugd zal op 28 februari komen te vervallen.

Wat kost dat en hoe kom ik daar?

Op deze middag kan met korting worden geschaatst: volwassenen betalen 6,- entree en kinderen tot en met 12 jaar betalen 4,-. Betaling contant ter plaatse en graag zo veel mogelijk gepast.
Wil je gebruik maken van de mogelijkheid om te carpoolen, meld je dan om 12.00 uur op de parkeerplaats bij sporthal Watergoor (Watergoorweg 44, 3861 MA Nijkerk). Je kunt natuurlijk ook met eigen vervoer komen.
We verzamelen om 12.45 uur bij de ijsbaan en gaan om 13.00 uur in n keer gezamenlijk naar binnen. Kom je later, dan betaal je het reguliere tarief.
Natuurlijk kan er tijdens deze tocht der tochten gepauzeerd worden in de kantine. Koek en zopie zijn echter voor eigen rekening.

Ja, ik wil mee!

Gezellig! Meld je dan uiterlijk woensdag 25 februari aan via jc@ssvn.nl. Geef in de mail aan met hoeveel volwassenen en kinderen je komt. Voor vragen, suggesties en opmerkingen kun je ook terecht op jc@ssvn.nl

Tot ziens op 28 februari!

De Jeugdcommissie