Archief: Tour de Force
Geplaatst door: Marjan Voortman op: 29/05/2014
Aantal keer bekeken: 3675×Uitnodiging

                       

Wat een gezellig feest was dat, dat Klavertje Vier in Hoevelaken! Harstikke leuk dat jullie met zo veel kinderen meereden!Nu wordt er door ´t Grieze Veen op 14 juni zo´n zelfde soort toertocht georganiseerd: de Tour de Force. Ook daar willen we als SSVN met onze jeugd gaan rijden. Papa’s en mama’s zijn van harte welkom. We rijden samen met de jeugd van ’t Grieze Veen. Ga jij ook weer gezellig mee?

 

Train je in groep 1, 2 of 3?

We verzamelen om 10.00 uur bij de Veluwehal in Barneveld. Om 10.30 uur vertrek je voor een toertocht van 10 km. De kinderen die trainen in groep 4 en 5 zijn natuurlijk van harte welkom om ook mee te rijden en om zo de jongste kinderen aan te moedigen en te helpen. Als je dat doet, neem dan wel zelf iets mee voor de lunch.Onderweg zullen we pauzeren en er zal dan wat te drinken en wat lekkers zijn. Naast de begeleiding door de SSVN en ’t Grieze Veen zal op deze tocht de muziekbuggy ook weer meerijden. Zo wordt het ineens een stuk makkelijker om die 10 kilometer vol te houden: feestje!! We verwachten dat je om 12.00 uur terug zult zijn bij de Veluwehal in Barneveld.

 

Train je in groep 4 of 5?

We verzamelen om 12.00 uur bij de Veluwehal in Barneveld. Om 12.30 uur vertrek je voor een toertocht van 25 km. Onderweg zal er door de organisatie van de Tour de Force worden gezorgd voor iets te drinken en wat lekkers. We raden aan om voor onderweg wel zelf een bidon met water mee te nemen, vooral als er warm weer voorspeld wordt! We verwachten dat je rond 14.30 uur terug zult zijn bij de Veluwehal in Barneveld.

 

 

Ik wil mee!

Wil je mee met deze toertocht? Leuk, gezellig! We willen wel graag dat je je uiterlijk 11 juni aanmeldt via jc@ssvn.nl.
Wil je in de mail ook aangeven in welke groep je traint?
Ouders, als u mee wilt rijden, wilt u in de mail ook aangeven of u in het bezit bent van een EHBO-diploma?
Voor jeugdleden van de SSVN is deelname aan deze toertocht gratis. Overige deelnemers betalen €5,- per persoon. Betaling in de Veluwehal aan de organisatie van de Tour de Force.

 

Hoe weet ik of het doorgaat?

Mocht de toertocht niet doorgaan, dan zullen wij dat zaterdagmorgen 14 juni om 9.00 uur via de mail en de website melden. Check dus zaterdagmorgen vóór je vertrekt nog even je mail, zodat je niet voor niets naar Barneveld komt.

 

 

 In het kort

Wanneer: 14 juni 2014
Tijd:
Groep 1, 2, en 3: 10.00-12.00 uur
Groep 4 en 5: 12.00-14.30 uur (vanaf 10.00 uur, als je de kidstour mee rijdt)
Zorg dat je op tijd aanwezig bent om je skeelers aan te trekken!
Aanmelden: uiterlijk 11 juni viajc@ssvn.nl
Kosten:
Gratis voor jeugdleden van de SSVN
Overige deelnemers betalen €5,-per persoon
Start- en eindpunt: Veluwehal in Barneveld (Nieuwe Markt 6, 3771 CB Barneveld). Voor parkeergelegenheid: zie informatie op onderstaande website.
Ouders wordt vriendelijk verzocht hun kinderen zelf te brengen/halen of alternatief vervoer te regelen voor hun kinderen.
Meer informatie: http://www.schaatsen.nl/zelfsporten-inlineskaten/inline-skatetoertochten/tour-de-force-2014

 

Tot ziens op 14 juni!

 

De Jeugdcommissie

Wouter Bouwman,
Geralde van de Bunt,
Henri van Dasselaar,
Bea van de Put,
Marjan Voortman