Archief: Nieuwsbrief Jeugd 15/05/2014
Geplaatst door: Marjan Voortman op: 16/05/2014
Aantal keer bekeken: 4045×


Hallo allemaal!

 

Daar is ‘ie weer, de nieuwsbrief van de Jeugdcommissie, met dit keer de volgende onderwerpen:

MIC Nijkerk
Vrijdagtraining gaat van start
Droogtrainingen
Klavertje Vier
Onderlinge wedstrijden
Tour de Force

 

MIC Nijkerk

Afgelopen zaterdag werd de MIC in Nijkerk verreden. Het weer werkte niet mee: het was nat, koud, en winderig en de weg was glibberig. Maar toch verscheen er behoorlijk wat stoere SSVN-jeugd aan de start: echte bikkels! Op de website van Mijnten (http://www.mijnten-inline-cup.nl/) is een kort verslag van deze wedstrijd te vinden. Ook kun je er terecht voor de uitslagen en foto’s.

 

Vrijdagtraining gaat van start

Het is gelukt: de vrijdagtraining gaat ook van start! Vanaf vrijdag 23 mei zal er elke week van 19.00 tot 20.00 uur een wisselende groep enthousiaste trainers voor jullie klaarstaan. Jullie zijn hierbij allemaal van harte uitgenodigd om mee te komen trainen. Het volledige trainingsrooster vind je hieronder.

De vrijdagtraining is bedoeld voor kinderen die het leuk vinden om een tweede skeelertraining in de week te volgen en verder aan hun techniek te werken. Dat kan zijn omdat je wedstrijdrijden leuk vindt, maar bijvoorbeeld ook omdat je graag goed wilt leren skeeleren om straks langere toertochten te kunnen maken. Bij de invulling van de trainingen zal ook rekening gehouden worden met wedstrijden op zaterdag, zodat de wedstrijdrijders dan weer fris en fruitig aan de start staan.

Vooraf aanmelden is niet nodig. Als je het leuk vindt om te komen trainen, kom dan gewoon op vrijdagavond naar de baan. Jij komt toch zeker ook?!

 

 Dag  Tijdstip Soort training  Locatie
 Ma  18.30-19.30 uur Droogtraining Sporthal Strijland
 Wo  18.15-19.15 uur

Skeelertraining groep 1,2 en 3

Skeelerbaan
 Wo  19.30-20.30 uur

Skeelertraining groep 4 en 5

Skeelerbaan
 Vrij  19.00-20.00 uur

2de skeelertraining alle groepen

Skeelerbaan

  

Droogtrainingen

Natuurlijk zijn jullie ook van harte welkom op de droogtrainingen die op maandagavond gegeven worden. Meester Sander en meester Jarno geven elke week weer een training die gericht is op het verbeteren van de conditie en de techniek.

Let op: in verband met onderlinge wedstrijden en Pinksteren, zullen er geen droogtrainingen zijn op 26 mei, 9 juni en 30 juni

 

 

 

Klavertje Vier

Als het goed is hebben jullie pas allemaal een uitnodiging ontvangen voor het Klavertje Vier in Hoevelaken: het feestje op skeelers! De uitnodiging kun je terug vinden op de SSVN-website, daarom hieronder alleen de belangrijkste informatie.

Wanneer: 24 mei 2014
Tijdstip:
Groep 1, 2, en 3: 10.00-12.00 uur
Groep 4 en 5: 12.00-14.30 uur (vanaf 10.00 uur, als je de kidstour mee rijdt)
Zorg dat je op tijd aanwezig bent om je skeelers aan te trekken!
Aanmelden: uiterlijk 21 mei via jc@ssvn.nl
Start- en eindpunt: Mijnten in Hoevelaken (Oosterdorperstraat 137, 3871 AC, Hoevelaken).
Ouders wordt vriendelijk verzocht hun kinderen zelf te brengen/halen of alternatief vervoer te regelen voor hun kinderen.
Meer informatie: http://www.schaatsen.nl/zelfsporten-inlineskaten/inline-skatetoertochten/klavertje_vier_hoevelaken

Hoe meer kinderen er meerijden, hoe gezelliger, dus meld je snel aan! We gaan er samen een leuke toertocht van maken!

 

Onderlinge wedstrijden

Hartstikke sportief en gezellig was die 1ste onderlinge wedstrijd! Wil je ook graag meedoen aan de volgende onderlinge wedstrijden? Dat kan!

De volgende wedstrijden zullen verreden worden op maandag 26 mei en maandag 30 juni. Deze wedstrijden worden deze keer georganiseerd in Barneveld bij ’t Grieze Veen, op het terrein van de Intratuin. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. De wedstrijden beginnen om 18.30 uur. Zorg dat je ruimschoots op tijd aanwezig bent, zodat je genoeg tijd hebt om je skeelerspullen aan te trekken. Kom in je SSVN-kleding (of als je die niet hebt: in een rood shirt en een zwarte broek) naar de baan en neem je startnummer mee.

Wanneer: 26 mei, 30 juni
Tijdstip: 18.30-20.30 uur (voor de jongste kinderen zullen de wedstrijden omstreeks 19.30 uur afgelopen zijn)
Locatie: Intratuin Barneveld, Burgemeester Aschofflaan 1, 3772 MV Barneveld

 

 

 

Tour de Force

 

Op 14 juni zal in Barneveld de Tour de Force worden georganiseerd, een toertocht voor alle jeugdleden met begeleiding door leden van de SSVN. Het programma voor deze toertocht is nog niet precies bekend, maar zet de datum alvast in je agenda. Meer informatie over deze toertocht volgt binnenkort via de mail.

 

Kalender

Vr 23 mei: Start vrijdagavondtrainingen
Za 24 mei: Mijnten Klavertje Vier (toertocht)
Ma 26 mei: 2de onderlinge wedstrijd, locatie: ’t Grieze Veen, droogtraining vervalt
Ma 9 jun: 2de Pinksterdag, droogtraining vervalt
Za 14 jun: Tour de Force (toertocht)
Ma 30 jun: 3de onderlinge wedstrijd, locatie: ’t Grieze Veen, droogtraining vervalt

 

Tot slot

Wij, van de Jeugdcommissie, vinden het leuk om te horen wat jullie van onze toertochten, wedstrijden en andere activiteiten vinden. Dat hoeft niet heel uitgebreid, het mag ook kort en bondig. Misschien heb je zelf ook nog wel een leuk idee voor een activiteit of een tocht? Laat het ons vooral weten.

Verder zijn we dol op foto’s; die plaatsen we niet alleen graag op de site, maar we gebruiken ze ook bij verslagen in de Klapper of soms voor de krant. Dus kom maar op met die selfies, de flitsende actiefoto’s of gewoon bijzondere plaatjes!

 

Groetjes,

 

De Jeugdcommissie,

Wouter Bouwman
Geralde van de Bunt
Henri van Dasselaar
Bea van de Put
Marjan Voortman