Archief: Klavertje Vier
Geplaatst door: Marjan Voortman op: 07/05/2014
Aantal keer bekeken: 4121×


Uitnodiging

Op zaterdag 24 mei organiseert Mijnten in Hoevelaken voor de 10de keer het Mijntens Klavertje Vier. Deze toertocht wordt begeleid door leden van de SSVN en is geschikt voor alle jeugdleden. Papas en mamas zijn ook van harte welkom. Dit jaar zullen we deze tocht samen met de jeugd van t Grieze Veen rijden. Dat wordt gezellig! Jij komt toch zeker ook?

Train je in groep 1, 2 of 3?

We verzamelen om 10.00 uur bij Mijnten in Hoevelaken. Om 10.30 uur vertrek je voor een toertocht van 10 km.
De kinderen die trainen in groep 4 en 5zijn van harte welkom om ook mee te rijden en om zo de jongste kinderen aan te moedigen en te helpen. Als je dat doet, neem dan wel zelf iets mee voor de lunch.
Onderweg zullen we pauzeren en er zal dan ook wat drinken en wat lekkers zijn. Naast de begeleiding door de SSVN zal op deze tocht de muziekbuggy meerijden, zodat het eigenlijk een feestje op skeelers wordt Dat wil je natuurlijk niet missen!!
We verwachten dat je om 12.00 uur weer terug zult zijn bij Mijnten in Hoevelaken.

Train je in groep 4 of 5?

We verzamelen om 12.00 uur bij Mijnten in Hoevelaken. Om 12.30 uur vertrek je voor een toertocht van 27,5 km. Onderweg zal er door de SSVN worden gezorgd voor iets te drinken en wat lekkers. We raden aan om voor onderweg wel zelf een bidon met water mee te nemen, vooral als er warm weer voorspeld wordt! We verwachten dat je rond 14.30 uur weer terug zult zijn bij Mijnten in Hoevelaken.

Ik wil mee!

Wil je mee met dit feestje op skeelers? Leuk, je bent van harte welkom! We willen wel graag dat je je uiterlijk 21 mei aanmeldt via jc@ssvn.nl. Wil je in de mail ook aangeven in welke groep je traint? Ouders, wilt u in de mail ook aangeven of u in het bezit bent van een EHBO-diploma?

Hoe weet ik of het doorgaat?

Mocht de toertocht niet doorgaan, dan zullen wij dat zaterdagmorgen 24 mei om 9.00 uur via de mail en de website melden. Check dus zaterdagmorgen vr je vertrekt nog even je mail, zodat je niet voor niets naar Hoevelaken komt.|

In het kort

Wanneer: 24 mei 2014
Tijd:
Groep 1, 2, en 3: 10.00-12.00 uur
Groep 4 en 5: 12.00-14.30 uur (vanaf 10.00 uur, als je dekidstour meerijdt)
Zorg dat je op tijd aanwezig bent om je skeelers aan te trekken!
Aanmelden: uiterlijk 21 mei via jc@ssvn.nl
Start- en eindpunt:
Mijnten in Hoevelaken (Oosterdorperstraat 137, 3871 AC, Hoevelaken).
Ouders wordt vriendelijk verzocht hun kinderen zelf te brengen/halen of alternatief vervoer te regelen voor hun kinderen.
Meer informatie: http://www.schaatsen.nl/zelfsporten-inlineskaten/inline-skatetoertochten/klavertje_vier_hoevelaken

We zien je graag op 24 mei!

De Jeugdcommissie

Wouter Bouwman,
Geralde van de Bunt,
Henri van Dasselaar,
Bea van de Put,
Marjan Voortman