Archief: Nieuwsbrief Jeugd 17/03/2014
Geplaatst door: Marjan Voortman op: 17/03/2014
Aantal keer bekeken: 4628×


Kalender   
Wo 26 maart: laatste droogtraining op de woensdagavond   
Wo 2  april: eerste skeelertraining van 18.15-19.15 uur   
Ma 7 april: eerste droogtraining op maandagavond
Wo 16 april: inleveren schaatskleding, uitreiken skeelerkleding   
Wo 23 apr: 1ste onderlinge wedstrijd, locatie: SSVN 
Za 10 mei: MIC, Nijkerk
Za 24 mei: Mijnten Klavertje Vier
Ma 26 mei: 2de onderlinge wedstrijd, locatie: ’t Grieze Veen              

                       Hallo SSVN-jeugd!

Hierbij de nieuwsbrief met daarin de volgende onderwerpen:

  • Start van het skeelerseizoen
  • Trainingsschema komend skeelerseizoen
  • Kleding
  • Kalender
  • Rectificatie

Start van het skeelerseizoen


Met het mooie weer van de afgelopen weken kan het bijna niet anders of veel van jullie hebben vast je skeelers al weer uitgeprobeerd. Nu het schaatsseizoen er op zit, word het tijd om de ijzers te verruilen voor wieltjes!
Wij nodigen jullie uit voor de eerste training op woensdagavond 2 april om 18.15 uur op de skeelerbaan. Eerst zal er een korte toelichting gegeven worden op het nieuwe skeelerseizoen. Vervolgens wordt de nieuwe groepsindeling bekend gemaakt, waarna de eerste skeelertraining zal starten.


Trainingsschema komend skeelerseizoen


Hieronder het trainingsschema voor het komende skeelerseizoen. De data waarop de verschillende trainingen starten staan vermeld op de kalender hierboven. De startdatum van de vrijdagtraining is nog niet bekend, maar deze trainingen zullen waarschijnlijk in de loop van april van start gaan. Hierover zal nog een aparte mail verstuurd worden.

 

Dag

Tijd

Soort training

Maandag

 18.30-19.30 uur

Droogtraining

Woensdag

 18.15-19.15 uur

Skeelertraining groepen 1,2,3

Woensdag

 19.30-20.30 uur

Skeelertraining groepen 4 en 5

Vrijdag [1]

 18.30-19.30 uur

2e Skeelertraining alle groepen

 [1] Wanneer de groep te groot wordt, worden er twee trainingen gegeven; van 18.15-19.15 uur en van 19.15 tot 20.15 uur

 

Laatste droogtraining op woensdagavon

Met de start van het skeelerseizoen, zullen de (droog)trainingen van meester Gosse op woensdagavond stoppen. De laatste (droog)training op woensdagavond zal zijn op 26 maart. Dus: wil je nog een keertje komen trainen op woensdagavond, grijp dan snel je kans!


Kleding

Kom altijd op goede sportschoenen en sportkleding naar de baan. Na de warming-up kun je je skeelers aantrekken. Mocht het vanwege regen niet mogelijk zijn om te skeeleren, dan word er een droogtraining gegeven. Voor diegenen die schaatskleding in bruikleen hebben: je kunt je schaatstrui voorlopig blijven gebruiken tijdens de trainingen, maar wil je je schaatsbroek niet gebruiken? Zo voorkomen we dat ze bij valpartijen stuk gaan!
Het inleveren van de schaatskleding en het uitreiken van de skeelerkleding zal plaatsvinden op: woensdagavond 16 april tijdens de skeelertrainingen. Mocht het niet mogelijk zijn om op deze datum de kleding in te leveren, neem dan contact met ons op jc@ssvn.nl


Kalender


In de kalender bovenaan deze nieuwsbrief hebben we de activiteiten voor de komende twee maanden voor jullie opgenomen. Hierin vind je alleen activiteiten die door onszelf worden georganiseerd of door ons worden begeleid (trainingen, toertochten, de onderlinge wedstrijden en overige activiteiten).
De data van de MIC, de Bruggeman Cup en de Van Benthemcup vind je op de kalender op de website.
Wil je op eigen gelegenheid meedoen aan een toertocht, dan zijn deze te vinden via: http://www.schaatsen.nl/zelfsporten-inlineskaten/inline-skatetoertochten


Rectificatie

In de nieuwsbrief over de inline skate- en skeelerwedstrijden stond op de kalender van de MIC vermeld dat de wedstrijd op 24 mei (in Utrecht) alleen bedoeld was voor de categorieën C-D-M-J-K. Dit is onjuist! Deze wedstrijd is bedoeld voor alle categorieën.


Tot slot

Nu het schaatsseizoen erop zit, hebben jullie nog wat foto’s van ons tegoed. Ze zijn te vinden via de volgende links:

Bij deze willen we ook de ouders die ons foto’s hebben toegestuurd van harte bedanken voor hun bijdrage!

Dat was het weer voor deze keer. Wij wensen jullie een geweldig skeelerseizoen en hopen jullie vaak te zien bij trainingen of andere activiteiten! Heb je nog vragen, dan kun je ze altijd stellen via jc@ssvn.nl

 

Groet, de Jeugdcommissie,

Wouter Bouwman,
Henri van Dasselaar,
Geralde van de Bunt,
Bea van de Put
Marjan Voortman