Archief: Speciaal voor jou: een valentijns(nieuws)brief...
Geplaatst door: Marjan Voortman op: 14/02/2014
Aantal keer bekeken: 4429×


Lieve jeugdschaatsers en skeeleraars!

Kalender

19 februari: Nightskate Flevo on Ice, Biddinghuizen, 18.00-20.00 uur.
LET OP: deze avond komt de droogtraining te vervallen!

22 februari 2014: 10e langebaan wedstrijd pupillen en junioren
Wedstrijd start om 17.00 uur

Droogtraining 5 maart: skeelers meenemen!

8 maart 2014: 11e langebaan wedstrijd pupillen en junioren

Wedstrijd start om 17.00 uur

15 maart 2014: laatste schaatstraining
Hierbij de laatste informatie over de volgende nieuwtjes:
  • Schaatswedstrijd 8 februari
  • Nightskate en droogtraining 19 februari
  • KNSB schaats- en skeelerpaspoorten
  • Laatste schaatstraining
  • Start nieuwe skeelerseizoen


Schaatswedstrijd 8 februari

Bij de wedstrijd van 8 februari hebben een aantal kinderen voor het eerst meegereden. Dat vonden ze eigenlijk best wel spannend en daarom is het natuurlijk super stoer. Maar eigenlijk klinkt het spannender dan dat het is. De sfeer bij de wedstrijden is altijd prima. Het gaat niet om winnen, maar om meedoen. Een uitgebreid verslag van deze wedstrijd kun je vinden op de website.
Als je meerijdt in een wedstrijd worden je tijden officieel genoteerd en kun je de volgende keer proberen om je eigen persoonlijke record te verbeteren. Zo werk je voor jezelf toe naar een steeds betere prestatie. Wil je ook een keer proberen hoe dat wedstrijdrijden is? Meld je dan bij ons via jc@ssvn.nl

KNSB schaats- en skeelerpaspoort: spelenderwijs vaardigheden leren

Achter de schermen zijn de TC en de JC druk bezig met het invoeren van het KNSB schaats- en skeelerpaspoort. In dit paspoort kunnen we goed bijhouden welke vaardigheden je al onder de knie hebt en waar je nog wat hulp kunt gebruiken. Je krijgt dit paspoort eenmalig uitgereikt door de vereniging, daarna mag je het zelf thuis bewaren. Bewaar het goed, want raak je het kwijt dan moet je zelf een nieuwe betalen (kosten: 2,50 per paspoort).
Het is de bedoeling het paspoort twee keer per jaar bij te werken. De trainers zullen in de training melden wanneer jullie je paspoort weer in mogen leveren om het te laten invullen. Tijdens de training van 8 maart zullen allerlei vaardigheden worden geoefend in een circuitje. Vergelijkbaar met de oefeningen die werden gedaan aan het eind van vorig skeelerseizoen. De TC en de trainers werken samen om hier een leuk en leerzaam programma voor te maken.
De schaatsende kinderen krijgen de paspoorten aan het eind van dit schaatsseizoen uitgereikt, op 15 maart na afloop van de laatste schaatstraining. De skeelerende kinderen ontvangen hun paspoort voor het eerst aan het einde van het skeelerseizoen.

Laatste schaatstraining

Het werd hierboven al even genoemd: de laatste schaatstraining op 15 maart. We zijn bezig om een superleuk programma in elkaar te zetten voor de laatste training. Ben je al nieuwsgierig? Mooi zo, dat was precies de bedoeling. We gaan er samen een leuke afsluiting van maken! Uiteraard zijn alle papas en mamas van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Nightskate en droogtraining 19 februari

Op 19 februari is de Nightskate op Flevo on Ice in Biddinghuizen. Als je je hiervoor nog wilt aanmelden, moet je snel zijn. Het kan vandaag nog, via ac@ssvn.nl
In verband met de nightskate zal de droogtraining van meester Gosse op woensdagavond 19 februari komen te vervallen!Start nieuwe skeelerseizoen

Krijg je al kriebelende voeten als het zonnetje doorbreekt op een koude winterdag? Of heb je je skeelers misschien al stiekem tevoorschijn gehaald en uitgeprobeerd op een droog stukje straat? Pasten ze nog wel of misschien heb je zelfs wel een maatje groter nodig? Nog even geduld, maar dan is het weer zo ver: het nieuwe skeelerseizoen gaat van start! Meer informatie over het skeelerseizoen volgt binnenkort in een uitgebreide informatiebrief over het skeeleren.
Wil je toch alvast beginnen met skeeleren? Dat kan!
Neem allemaal op 5 maart alvast je skeelers mee naar de droogtraining van meester Gosse!

Tot zover alle nieuwtjes! Voor vragen of opmerkingen, mail ons op jc@ssvn.nl of spreek ons even aan langs de baan.

Fijne Valentijnsdag nog!!

Liefs,

De Jeugdcommissie

Wouter Bouwman
Geralde van de Bunt
Henri van Dasselaar
Bea van de Put
Marjan Voortman