Archief: Nightskate Flevo on Ice
Geplaatst door: Marjan Voortman op: 15/12/2013
Aantal keer bekeken: 5110×


                     

Nightskate op Flevo on Ice

Op vrijdag 27 december 2013 gaan we het jaar afsluiten door met z’n allen te gaan schaatsen in Biddinghuizen, bij Flevo on Ice. Met z’n allen?? Wie zijn dat dan precies? Dan bedoelen we:

  • Iedereen die lid is van de SSVN, van 4 tot 84 jaar, zowel schaatsende als niet-schaatsende leden;
  • Leden van Schaatsvereniging ’t Grieze Veen;
  • Ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s, kinderen en kleinkinderen.

Het doel is een sportieve activiteit in een ontspannen sfeer voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom! Dus: gaan jullie allemaal mee??

 

Dresscode (wat moet ik aan)?

Iedereen mag komen schaatsen in zijn normale schaatskleding of verenigingstenue. Denk er aan om vooral de kinderen goed warm aan te kleden met verschillende laagjes; het is een buitenbaan. Voor iedereen die wil schaatsen zijn handschoenen in ieder geval verplicht!

Het is een nightskate, dat betekent: kom vooral met zoveel mogelijk verlichting! Voor de mooiste, hipste, coolste, meest kitsche, oogverblindende verlichting hebben we een prijs, dus: leef je uit! Er zijn twee prijzen te verdienen: één in de categorie “meest kitsch verlichte volwassene” en één in de categorie “oogverblindend mooist verlichte jeugdlid” Voor inspiratie verwijzen wij graag naar het filmpje van de nightskate van onze jeugd van afgelopen najaar:

http://www.youtube.com/watch?v=MQLtnKH-K6I&feature=youtube_gdata

Beoordeling van deze outfits geschiedt door onze deskundige jury: Marco Kalee, daarbij terzijde gestaan door zijn assistente Janny Jager. Uiteraard zullen deze twee juryleden zelf opgetuigd als kerstbomen de ijsbaan betreden en zo het lichtend voorbeeld zijn voor de rest van de vereniging…. Komt dat zien, komt dat zien!!
Over de uitslag mag uitgebreid gecorrespondeerd worden; foto’s, verslagen en reacties kunnen ingediend worden bij klapper@ssvn.nl.

  

Programma (Wat gaan we doen)?

  • 18.00 uur: Verzamelen parkeerplaats Flevo on Ice en gezamenlijk entree
  • 18.15 uur: IJzers onderbinden en samen 1 rondje schaatsen
  • 18.30 uur: Volwassenen: vrij schaatsen;Kinderen: onder begeleiding 2e rondje met onderweg opdrachten en uitdagingen. Daarna kunnen zij ook vrij schaatsen
  • 19.30 uur: Prijsuitreiking mooist verlichte outfits
  • 20.00 uur: Einde programma SSVN; uiteraard kan er daarna geschaatst worden tot sluitingstijd

Mochten de kinderen na verloop van tijd genoeg hebben van het schaatsen, dan kunnen ze (zonder schaatsen) terecht in het ice funpark en de speeltuin. Ze kunnen daar bijvoorbeeld lekker van de glijbaan af en klimmen en klauteren. Mochten ze het echt koud krijgen, kunnen ze ook nog terecht in de indoor speelhoek. Toegang tot het ice fun park en de indoor speelhoek zijn bij de entreeprijs inbegrepen.

 

Inwendige mens (eten en drinken)?

Uiteraard hebben we ook aan de inwendige mens gedacht. Tijdens de nightskate word er één kop koffie of chocomel met een koek door de SSVN betaald. Verder is er een kantine aanwezig op Flevo on ice. Je kunt hier terecht voor koffie, thee, chocomel en andere opwarmertjes en snacks. Deze consumpties zijn voor eigen rekening.

 

Ja leuk, ik wil mee! Daar moet ik bij zijn! Dat wil ik niet missen!

Hartstikke gezellig! Meld je dan uiterlijk maandag 23 december aan via ac@ssvn.nl. Geef gelijk aan met hoeveel personen (kinderen en volwassenen) je komt.
Wil je gebruik maken van de mogelijkheid tot carpoolen, meld je dan om 17.15 uur bij de skeelerbaan in Nijkerk (achter sporthal Watergoor, Watergoorweg 44, 3861 MA, Nijkerk). Hier kan worden overgestapt in andere auto’s.
Rijd je liever direct naar Flevo on Ice, zorg dan dat je daar uiterlijk om 18.00 uur aanwezig bent. We gaan dan als één groep naar binnen.

 

Wat kost dat?

Speciaal voor deze gelegenheid is er een kortingstarief geldig. Op deze avond gelden de volgende tarieven:

  • Kinderen (t/m 12 jaar): €4,-
  • Volwassenen: €5,-

Eén kop koffie of chocomel met een koek zijn bij deze prijs inbegrepen. Het bedrag graag gepast meenemen en ter plaatse afrekenen bij Janny Jager (Actitiviteitencommisie). Om 18.00 uur gaan we gezamenlijk naar binnen; Janny zal dan voor iedereen ineens afrekenen bij de kassa.

Wat als…

…ik alleen mee wil als begeleider?
Ouders (of opa,s en oma,s) die niet willen of kunnen schaatsen mogen gratis naar binnen. Zij krijgen bij binnenkomst een koord om zodat ze herkenbaar zijn als begeleider. Ze mogen dan ook langs de baan staan.

…ik zelf geen schaatsen heb?
Voor mensen die geen schaatsen hebben en wel willen schaatsen, zijn schaatsen te huur (uiteraard voor eigen rekening).

… ik pas later op de avond wil/kan aansluiten?
Uiteraard is het mogelijk om later aan te sluiten, je kunt dan alleen nog terecht voor het reguliere tarief. (Volwassenen: €6,50 en kinderen t/m 12 jaar €5,-)

Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan gerust via ac@ssvn.nl of jc@ssvn.nl. We hopen jullie allemaal te zien op 27 december!

 

De Activiteitencommissie en de Jeugdcommissie

 

In het kort

Wanneer: 27 december 2013, van 18.00 tot 20.00 uur. Om 18.00 uur gaan we gezamenlijk naar binnen!
Waar: Flevo on Ice, Strandgaperweg 20, 8256 PZ Biddinghuizen
Voor wie: voor alle schaatsende en niet schaatsende leden van SSVN en ’t Grieze Veen. Ook ouders, broertjes en zusjes en opa’s en oma’s, kinderen en kleinkinderen zijn welkom
Aanmelden:
uiterlijk maandag 23 december via ac@ssvn.nl. Graag in de mail even aangeven hoeveel kinderen en volwassenen er komen schaatsen.
Vertrek (carpoolen):
17.15 uur vanaf de skeelerbaan in Nijkerk (Watergoorweg 44, 3861 MA Nijkerk)
Kosten:
€5,-per volwassene, €4,00 per kind (t/m 12 jaar). Kom je na 18.00 uur, dan betaal je het reguliere tarief.
Inbegrepen: één kop koffie of chocomel met een koek. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.
Vragen:
ac@ssvn.nl of jc@ssvn.nl
Meer informati
e over accomodatie
: www.flevononice.nl