Archief: Nieuwsbrief Jeugd 11/07/2013
Geplaatst door: Marjan Voortman op: 11/07/2013
Aantal keer bekeken: 5690×


 

Hallo SSVN-kanjers,
 
Hierbij weer een nieuwsbrief met daarin:
 • Mijnten Inline Cup, fotos en tijden
 • Zomerrooster skeeleren, 22 juli tot en met 30 augustus
 • Zeskamp, 13 juli
 • Wedstrijd, 23 augustus
 • Toertocht, 7 september
 • 15-jarig jubileum SSVN, 13 september
 • Diplomaskeeleren, 16 september
 
Mijnten Inline Cup
Record opkomst bij Mijnten Inline Cup in Nijkerk! Dit staat te lezen op de website van de Mijnten Inline Cup. En dat kwam natuurlijk ook doordat jullie daar met zijn allen meereden! Hartstikke leuk dat zoveel SSVN-kids aanwezig waren. Natuurlijk werkte het weer ook goed mee en jullie hebben echt allemaal hartstikke goed gereden! Wil je weten welke tijden je nu precies gereden hebt, of dat je misschien wel ergens op de foto staat? Surf dan naar: www.mijnten-inline-cup.nl; daar vind je alle informatie en links naar fotos van die dag.
Graag willen we hierbij ook alle ouders bedanken, die zich die dag hebben ingezet als baanwacht. Hartstikke fijn, bedankt!
 
 
Zeskamp, 13 juli
Ook een record-opkomst bij de droogtraining op 1 juli! Leuk dat er zoveel ouders waren die de uitdaging aan durfden te gaan en een keertje kwamen meetrainen. Hopelijk hebben ze niet te veel last gehad van spierpijn... Nu de papas en mamas lekker fitgetraind zijn op de droogtraining, zijn jullie aan de beurt! Maar: jullie hebben natuurlijk een veeeeel betere conditie (door al die trainingen) en daarom mogen jullie lekker meedoen met de zeskamp op 13 juli. Nog even in het kort alles op een rijtje:
 • Waar: Bunschoterweg 45B in Nijkerk;
 • Hoe laat: van 13.00 tot 17.00 uur;
 • Kleding: oude kleren (eventueel een setje extra). Bij mooi weer: zwemkleding. Bij nat weer: een paar laarzen of oude schoenen.
Zomerrooster skeeleren
In de zomervakantie gaan de skeelertrainingen gewoon door! Maar omdat de trainers dan ook met vakantie gaan, is er wel een aangepast rooster:
 • Op woensdagavonden zal er 1 uur techniektraining gegeven worden voor alle groepen (1 t/m 5) van 18.15-19.15 uur; 
 • Alle techniektrainingen op vrijdagavond gaan gewoon door van 18.30 tot 19.30 uur;
 • Alle droogtrainigen op maandagavond gaan gewoon door, behalve op maandag 12 en 19 augustus. Op deze twee avonden komen de droogtrainingen te vervallen.
Het zomerrooster gaat in op maandag 22 juli en duurt tot en met vrijdag 30 augustus. Vanaf maandag 2 september start het gewone trainingsschema weer en kun je weer drie keer in de week op de normale tijden terecht op de baan voor de techiek- en droogtrainingen.
 
Wedstrijd 23 augustus
Voor de echt fanatieke kinderen is er in de vakantie zelfs nog een wedstrijd. Op 23 augustus zal er van 18.30-20.00 uur weer een onderlinge wedstrijd verreden worden op onze eigen skeelerbaan. Wil je meedoen, meld je dan om 18.30 uur op de skeelerbaan, trek je SSVN-kleding aan (of als je die niet hebt: een rood shirt en een zwarte broek) en neem je wedstrijdnummer mee. Heb je geen wedstrijdnummer, dan zorgen wij dat je die krijgt, vlak voor de wedstrijd.
 
Toertocht, 7 september
Omdat we het zelf zo leuk vinden (en omdat we gehoord hebben dat jullie het ook zo leuk vinden!), zijn we weer bezig met de organisatie van een toertocht. Deze toertocht staat gepland op 7 september. Het is alleen nog niet helemaal zeker wat we gaan doen. Daarover vertellen we je in een volgende nieuwsbrief meer. Wil je mee, houd dan wel alvast deze datum vrij in je agenda.
 
 
 
 
15-jarig jubileum SSVN, 13 september
Dit jaar bestaat de skeelervereniging 15 jaar. Dat gaan we natuurlijk vieren, samen met jullie: FEESTJE!!!
Houd daarom 13 september van 18.30-20.00 uur alvast vrij in je agenda!
 
 
Diplomaskeeleren, 16 september
En ja, dan is het alweer zover: de afsluiting van het skeelerseizoen... Ook dit jaar sluiten we het skeelerseizoen af met het diplomaskeeleren. Dit evenement wordt georganiseerd samen met skeelervereniging het Grieze Veen. Jullie kunnen hier aan je ouders laten zien wat je allemaal hebt geleerd het afgelopen skeelerseizoen! Iedereen die meedoet, krijgt natuurlijk een certificaat. Dit zal uitgereikt worden op de info-avond voor het schaatsen (daarover in een volgende nieuwsbrief meer informatie). 
 • Locatie: markthal aan de Mercuriusweg 41 in Barneveld
 • Tijd: van 18.30 tot uiterlijk 20.00 uur. Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent om je skeelers en je bescherming aan te trekken.
Heb je hier vragen over, dan kun je die stellen aan Geralde van de Bunt via Geralde_tweety@hotmail.com of je kunt het haar vragen tijdens de woensdagavondtrainingen.
 
Fijne vakantie....
Wij gaan lekker vakantie vieren, uitrusten, luieren en nieuwe ideeën opdoen!  Tijdens de zomervakantie kun je ons gewoon bereiken op ons e-mailadres (jc@ssvn.nl). Wij zullen proberen om dan zo snel mogelijk te reageren, maar in verband met vakanties kan een antwoord soms iets langer op zich laten wachten. Graag jullie begrip hiervoor. Natuurlijk wensen we jullie ook allemaal een heel fijne vakantie en wie weet zien we jullie wel bij een van de zomertrainingen!
 
 
De Jeugdcommissie
 
Wouter Bouwman
Geralde van de Bunt
Bea van de Put
Gosse Visscher
Henri van Dasselaar
Marjan voortman