Archief: Bestel nu je schaats baankaart(en)!
Geplaatst door: Alex Blom op: 03/07/2013
Aantal keer bekeken: 4715×


De aanvragen voor baankaarten is dit jaar dit digitaal!! De link voor de aanvraag vind je in de email die 1 juli jongstleden verzonden is aan alle leden vanaf 13 jaar en ouder!

Wat verandert er?
We zijn volledig digitaal geworden! Het is daarom heel belangrijk dat je juiste mailadres bij ons bekend is. Op de website is een controle geplaatst die je hier kunt vinden. Vul je mailadres is en je ziet gelijk of dat mailadres bij ons bekend is. Daarnaast staat op de adressticker van de volgende Klapper je mailadres afgedrukt. Ook daar kan je controleren of dat het juiste adres is. Geef onjuistheden door aan Diana de Graaf van de ledenadministratie (ledenadmin@ssvn.nl)

Ben je een der laatste digibeten en begin je bij het woord mail al te twijfelen, trek dan aan de bel (of stuur een postduif), mijn contactgegevens staan onder deze brief. Het trainingsuur op maandag avond is vorig jaar wisselend bezocht. Daarom hebben we voor het komende seizoen de volgende oplossing gevonden. Bij 7 of meer inschrijvingen op maandagavond zorgen we voor een SSV Nijkerk trainer. Bij minder dan 7 deelnemers is er mogelijkheid om bij trainers van een andere schaatsvereniging binnen de Samenwerkende Schaats Verenigingen (waarschijnlijk SV Eemland) mee te trainen.

Het is al jaren niet toegestaan dat licentierijders ouder dan 16 jaar* op donderdagavond trainen. Heb je een licentie en wil je graag trainen op donderdag? Koop dan zelf bij de ijsbaan een toeruurkaart (€123,00) voor donderdagavond en een trainerstoeslag (€40,00) voor de SSVN training. Deze trainerstoeslag moet je invullen op het aanvraagformulier. Zo blijven de kosten voor iedereen gelijk (€163,00) en houden we ons aan de gestelde regels van de baancommissie in Utrecht.

De trainingsgroepen worden dit jaar ingedeeld naar het technisch niveau van de schaatsers, de doelen die zij hebben en natuurlijk de mogelijkheden van de trainers. Daarom is er bij het bestellen van de baankaart ook een mogelijkheid je eigen doelen van het komend seizoen aan te geven (beginner, toeren, marathon/wedstrijd en lange afstand 100-200km). Doe dit zodat er groepen gemaakt kunnen worden waarbij iedereen op het eigen niveau en met veel plezier kan trainen.

Hoe bestel ik mijn schaatskaart?
Ieder lid van SSVN krijgt voor 1 juli een mail met daarin de link naar een persoonlijk aanvraagformulier. Dit formulier is zoveel mogelijk ingevuld. Vul de gegevens aan en verzend deze en je aanvraag is klaar. Stuur je aanvraag voor 14 juli in, zodat er genoeg tijd is alle aanvragen te verwerken.

Geen mail ontvangen op 2 juli of andere vragen?

Neem even contact met mij op. Dan zoeken we samen uit waar het mis gaat, kan ik je vragen misschien beantwoorden en zorgen voor een oplossing op maat!

Schaatsgroeten namens het SSVN bestuur,
Everlien de Graaf
e.graaf24@gmail.com