Welkom bij de website van Schaats en Skeeler Vereniging Nijkerk
Geplaatst door: Alex Blom op: 07/07/2012
Aantal keer bekeken: 9067×


De kraam van de Schaats en Skeelervereniging Nijkerk is bijna niet meer weg te denken bij het prachtige wintertafereel op het Randmeer, maar de SSVN is niet alleen op het ijs te vinden! In de zomer is de vereniging actief op de skeelers (inline skates).

De Schaats en Skeeler Vereniging Nijkerk (SSVN) is in 1998 opgericht en beschikt sinds 2013 over een eigen skeelerbaan waar we op een veilige manier kunnen trainen en lesgeven. De leden hebben als hobby schaatsen en skeeleren (inline skates).

Skeeleren is iets anders dan skaten. Met skaten gaat het om bochtjes en kunstjes. Bij skeeleren gaat het om snelheid en het toeren, net als bij het schaatsen. Er zijn trainingsgroepen op elk niveau, van beginners die nog nooit op ijzers of wieltjes hebben gestaan tot toerrijders of wedstrijdrijders. Natuurlijk kunt u tijdens de schaats- en/of skeelertraining komen kijken. U mag drie keer kosteloos meetrainen tijdens de skeelertraining.

Op deze website vindt je meer informatie over trainingen en activiteiten van onze actieve vereniging. Je bent welkom om een keer te kijken op de trainingen.